Autobots Bertukar


03/07.2011 : Wayang.... turun dr rumah jam 10.30 pg... jln punya jln, sampai panggung 11.30... tengok tiket jam 12 tgh hari, penuh... jam 2.45 ptg, masih ada kosong.... Jadi kami 5 beradik pun belilah tiket nak tengok Transformers 3 Dark Of The Moon.... Masih ada 2 jam lbh sblm pukul 2.45 ptg.... sementara tunggu crita mula, kami jln2lah dulu..... Memang senorok, rasanya tak rugi pgi menonton crita ni....



 Makan KFC di SP (Swak Plaza)

 Kak Masni Bposing dgn tulang ayam...MySpace  








 Panggung



 Abg & Adik fokus menonton skrin LCD cerita yg akan di tayangkanMySpace


 Bposing sblm crita masuk panggung



Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon