Lawak Google Map

Hai... Salam...
Korang nak tahu kenapa tajuk entry ni "Lawak Google Map".
Aku mula2 org post dlm fb aku buat tak tahu je.... lepas aku tengok ada 2,3 org lagi post barang yang sama, aku nak tahu jugak. Sebab nak tahu apa benda tu aku buat lah ikut arahan2 tu....

 Ok mula2 korang buka Google... pastu cari Google Map, tu langkah pertama.
Langkah ke-2 : Taip China sebagai startingpoint.
Langkah ke-3 : Taip Taiwan sebagai destinasi

Langkah ke-4 : Baca langkah yang ke-48
Sanggup tak korang berenang merentasi Lautan Pasifik dari China ke Taiwan... 
Kalau aku, aku tak sanggup sebab utamanya aku tak sanggup ialah aku tak pandai berenang.... hahahaha

Ok..ok.... ada satu lagi lawak google map ni
Langkah pertama, korang buat seperti di atas cari Google Map
Langkah ke-2 : Taip Shimo-koshiki-shima, Japan sebagai permulaan.
Langkah ke-3 : Taip Shanghai, China sebagai destinasi.

Langkah 4 : Baca langkah ke-3
Hahahaha.... kalaulah ada sesiapa yang sanggup merentasi Lautan Pasifik menggunakan Jet ski aku tabik spring dia... Dari Shanghai ke Jepun tu sudah lah jauh, lepas tu nak guna Jet ski merentasi Lautan Pasifik...
Jauh manalah jet ski tu boleh pergi korang fikirlah sendiri....

P/S : Kalau korang tak percaya... korang cobalah sendiri ... ;-P
Bukan coba berenang @ menggunakan jet ski merentasi Lautan Pasifik tu... tapi coba Google Map tu, sama tak jawapannya... ;-P
Selamat mencuba.
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon