Dah Kembali

As Salam.... Salam Jumaat... =)
Haiiiiiiy..... senyum sampai telinga aku tgh hari ni...
Mata pulak bersinar2... hehehehe

Nak tahu sbb nya????
Ingat x entry aku tentang "Semoga Cepat Sihat"... kpd sesiapa yg blm baca @ nak baca KLIK DISINI
Hari ni line internet kat opis aku dah 'SIHAT'... aku dah dpt on9
Aku dah dpt buka fb, blog, u-tube dan yg sewaktu dgnnya ;P
Entry yg aku tulis ni sekarang ni, aku buat dlm opis.....

Aku tengok je 'tukang' tu baiki problem ni... tak sampai 1 jam.. line internet pun kembali spt sedia kala...
Bila dia kata "OK"... aku dah senyum2, dlm hati dah x saba nak on9... lepas 'tukang' tu balik, aku terus on fb ngan blog....syok sendiri aku... hehehe
Sblm ==>  slow ; (

Slps ==> :P

*** Aku harap masalah macam ni x mengganggu lagi***
) =  ( = ) = (


Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon