I Like... Sooooo Cute (=^_^=)

As Salam...
Aku rasa KUCING merupakan haiwan yg paling ciut n comel-lote... sbb nye kitaorg pelihara 6 eko kucing... byk kan..kan... elehhhhh x byk tu, ada org pelihara lbh byk dr tu....

Antara KUCING dgn ANJING, aku rasa korang mesti pilih kucing (Of 'coz pilih kucing bg MUSLIM, ANJING  tu H.A.R.A.M) or korang pilih haiwan lain... spt ARNAB sbb aku rasa arnab pun comel... soooo cute, tp family aku x pelihara arnab.... 

Bila tengok gambar2 kat bwh tu.... 2 jenis haiwan ni bertambah comel n lote bila digandingkan bersama.  Kalau la kucing2 kat umah tu boleh bermain bersama arnab ni macam bersaudara, kan seronok. Ni x, kalau jumpa mesti nak di buatnye musuh (perangai siapa la yg mereka ikut)...

***Bagi sesiapa yg x paham apa yg aku karut-marutkan, sila menikmati gambar2 di bwh shj (=^_^=)***

Mami...mami.... termasuk sy mami ada 5 anak tau bukan 4... kena ingat tu
Seronoknya berdua....

Manja nye....

Nak main sama-sama...

Hahahahaha... saiz kami sama la....

***Semua gambar kucing di atas bukan milik family aku, aku pun x tahu kucing n arnab tu milik siapa, sbb aku jumpa gambar ni kat google... ***

Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen
UniMeOw
AUTHOR
Jumaat, Disember 30, 2011 10:34:00 PG delete

comey10x!!!
suka jugak..hehe

kalo anjing halal,,dh lama uni bela..eheh...seb bek haram..

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, Disember 30, 2011 11:31:00 PG delete

@UniMeOw hehehehe... betul kata awk tu... kalau angin tu halal mesti dah bela...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, Disember 30, 2011 1:26:00 PTG delete

@UniMeOw ***anjing bukan angin... salah taip... hehehehehehe....

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon