Ni Topi Keledar Ke?????

As Salam... 
Hai.. Walaupun entry aku kali ni boleh dikatakan hampir basi (tp blm basi lagi tau... masih boleh pakai) sbb aku jumpa barang ni hari Sabtu lepas...

Ni pasal topi keledar... mula2 aku tengok, aku kata "betul ke ni topi keledar??". Bila aku dah sure tu topi keledar aku ketawa... "Nak ke orang pakai topi keledar ni???". Hahhh itu terpulang kepada pemakainyalah... mungkin ada yang sanggup memakainya dan mungkin ada yang x sanggup. Aku rasa pemakai topi keledar ni pasti akan jadi bahan ketawa... Dan bagi sesiapa yang ingin kelainan pasti tidak akan memperdulikan tanggapan orang lain.... 

Apa yang korang fikir, bila tengok rupa topi keledar ni???
Ada pelbagai-bagai bentuk topi keledar yang direka... Kepala lelaki dan kepala perempuan  yang berambut,
Lelaki berkepala botak pun ada.
Dan topi keledar yang menyerupai bola tenis...
Yang pastinya topi keledar ni akan mengelirukan pengguna2 lain dan pihak penguasa...  Reka bentuk topi keledar ni siap dengan rambut dan telinga lagi. 
Bagi sesiapa yang selalu risau style rambut akan rosak... anda tidak perlu risau lagi, sekiranya anda memakai topi keledar ini.... hehehehe
Bila tengok semula rekaan topi keledar ni unik juga kan, lain dari yang lain... mula2 je rasa kelakar. (Tapi yang pastinya, setiap kali tengok, rasa nak gelak tu ada)
hmmmm...

Sumber : Metro (13 Ogos 2011 / Sabtu)
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
masz86
AUTHOR
Jumaat, Ogos 19, 2011 7:45:00 PTG delete

@si machokalau tgk dah geli... nak pakai lagilah geli.... ;p

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon