Percubaan Pertama..


Selamat petang..... setelah berpenat lelah... macamlah letih sangat.. hehehehe.. letihlah sikit... akhirnya aku berjaya menghasilkan doodle buatan aku sendiri... Sebelum ni aku selalu tengok je kat blog org yang ada doodle.. kadang2 rasa jeles  sbb x tahu nak buat doodle.... 

Walupun x cantik... ada rupa mak cik-mak cik je... tp aku puas sbb buat sendiri...

Untuk pengetahuan semua aku cuma ikut je apa langkah2 dlm tutorial tu.... Kalau korang nak tahu caranya pergi la ke BLOG FIRDANI LOVE STORY

***Nanti aku nak coba buat lagi****
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon