Semoga Cepat Sihat

As salam..... 
Pagi ni aku berdoa semoga 'dia' cepat sembuh.... Aku dah naik boring bila duk sorang2 je dlm opis tu... Yelah aku dah biasa 'dia' temankan aku.... dah le aku duduk sorang2 je kat opis tu (hehehehe... tiap2 hari pun memang aku duk sorang, macam lah ada manusia lain dlm opis tu nak temankan aku).

Dia mula sakit 2 hari lepas (hari Selasa)... aku harap hari ni dia sihat walafiat sbb aku dah TERbiasa on9 dlm opis... 

HEHEHEHE... korang piker siapa yg sakit??? aku rasa kalau korang kat tempat aku pun korang mesti susah hati.... Bos aku pasang internet ni pun sbb tak nak aku boring duk sorang dlm opis...

Lepas beberapa jam aku tak dpt on9... aku call bos aku... aku bagitahu masalah ni.... lepas tu dia suruh call org yg boleh baiki masalah ni.... bila aku call 'tukang' tu, dia suruh aku periksa bill... aku pun call balik bos aku, aku tanyak bill dah bayar ke blm?? Dia jawab semua bill dia dah bayar.... Jadi apa masalah sekarang??? Kalau tanya kat aku, aku memang tak tahu... yg aku tahu aku nak on9.... 

Aku harap, hari ni masalah ni selesai....
huhuhu


Aku biasanya on9 guna Chrome

Bila Chrome tak dpt, aku cuba mozilla... huhuhu... tak boleh bukak juga...

Berjam aku tunggu line tetap x da.... walaupun ada sikit tp tetap tak boleh guna
***Aku paling x suka bila benda2 ni berlaku kat opis.... komputer rosak & x boleh on9 @ line internet slow... boring tahap gaban aku duk sorang2***
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon