(= TQ =)

As Salam...
Dengan rasa HAPPY, SUKA, GEMBIRA nye aku nak umumkan blog aku dah ada 100 org follower.... Walaupun bg org lain bilangan follower aku kecil tp bg aku, aku sangat bersyukur sangat sbb ada yg sudi follow n baca entry aku...
Aku nak ucapkan terima kasih kat korang yg sudi follow aku... skarang ni aku dah ada 100 org yg follow blog aku....


Yg gambar dlm kotak n arrow kuning tu lah follower aku yg ke-100
Sesiapa yg nak terjah blog Ungu Violet ni sila KLIK DISINI.

Aku nak ucap terima kasih sekali lagi sbb sudi jenguk blog aku yg x seberapa ni...  Sudi2 lah mengkomen2 entry yg tlh aku buat... Semoga komen2 anda berikan dpt membantu aku dlm memperbaiki mutu & kualiti blog ni...

Sejak aku join group2 blogger dlm fb bilangan follower blog aku naik sikit demi sikit... Aku nak ucapkan terima kasih jugak kat org yg create group2 blogger ni... Di sbbkan dia org, semua blogger dpt berkumpul & berkenalan & peratusan utk menambahkan follower juga meningkat... Selain itu group2 blogger ni juga memudahkan blogger2 seperti aku ni memaparkan entry yg aku buat untuk tatapan org lain selain follower blog aku...

Selalulah TERJAH blog yg x seberapa ni
'n' jgn lupa tinggalkan KOMEN....


***Kepada sesiapa yg tlh men "FOLLOW" aku & aku tertinggal/lupa nak follow dia balik, sila tinggalkan LINK blog anda di ruang komen @ shout box.***.

Previous
Next Post »

4 Komen

Write Komen

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon