Wajah Baru (^_^)

As Salam...
Hai... dalam kt sibuk nak raya ni... bermacam2 yg kt buat nak mencantikkan rumah spt ada yg mengecat umah, menambah bahagian rumah.... dan ada jugak yang pindah umah baru.. (semangat nak raye....)

Tu keja bahagian luar umah... kat dlm umah lain critanya... ada yg sanggup berabis duit nak beli sofa baru, meja kerusi baru, tv baru, peti ais baru dan yang seangkatan dgnnya... (ni terlebih semangat raye..)

Ni pula aku raya wajib la baru setiap thn raya... hehehehe
=> Baju Raye (aku rase semua org ada baju baru)
=>Kasut, sandel, high hill, wedjes
=>Hand Bag (perempuan)
=> .................(Fikirla sendiri)

Ok..ok... aku bcerita pasal barang baru nak raya ni sebab nak bagitahu korang yang rupa blog aku pun bertukar (heheheheh...ada kaitan ke???)

Ni wajah lama...
Utk pengetahuan korang, pada mulanya aku x terpikir nak tukar. Tp entah apa yg aku buat, aku pun x tahu... Aku cuba masuk satu code tu dan lepas tu aku save terus... Yang silapnya, mula2 tu aku lupa nak download kod asal supaya kalau code tu x menjadi kt x menyesal.... Kesilapan tulah yg menyebabkan aku terpaksa menukar paras rupa blog aku... huhuhuhuhu

Mungkin jodoh aku dgn pinky x lama.. tulah kami terpaksa bpisah..... Dan Alhamdulillah aku bertemu dgn jodoh yg baru... hehehehehe.....

New Look (I Like)

***p/s : Semoga jodoh aku dgn black bepanjangan hendaknya. Amin***
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon