Winter Sonata

Siapa minat cerita WINTER SONATA...
Aku minat crita ni.... yang aku paling minat hero crita ni... (heheheheh gatai)... waktu sekolah dulu aku sanggup letak gamba hero ni Joon Sang ni atas meja aku, jadi dlm kelas aku pandang je gamba dia nya ciut, hemsem tu...


Baru2 ni... aku tengok iklan channel ANIMAX nak main crita drama ni "WINTER SONATA versi ANIME". Aku teruja bila tengok iklan ni... tp aku x sempat nak tengok bila crita ni mula ditayangkan.... X apa la nanti aku tengok iklan tu lagi.... Rasa nye dlm masa terdekat crita ni nak main...







Bea Yong Joon => Joon Sung

Choi Ji Woo => Yu Jin
***Adik aku bagi tahu crita ni start pd 20 September 2011, jam 6.50 ptg, Channel ANIMAX***

***X saba nak tengok (=^_^=)***
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon