Aku Gila Follower? atau Aku Follower Gila?



Klik gamba... kalau nak join.. :)


Jom join segmen ni pula....
Senang je.....

1. Buat satu entry bertajuk Aku Gila Follower? atau Aku Follower Gila?
2. Letak gambar di atas dan link ke entry ni balik.
3. Follow blog ini. Guna Google account. Atau Yahoo account. Atau Twitter account.
4. Atau 2 daripada ketiganya.
5. Atau dengan ketiga2nya sekali.
6. Dalam entry tu tulislah apa2 pun. Bagitahu aku kamu follow guna apa. Nak tipu pun boleh. Aku taktahu tapi tuhan tahu. Hehe. 
7. Tinggalkan link entry dalam ruang komen.

______________________________________

Ok.... bla...bla..bla.... tak tahu nak tulis apa....
Aku Gila Follower? atau Aku Follower Gila? 
Yang mana satu ehh??? Hmmmm.... Tak kisah laa...
Aku Gila Follower? atau Aku Follower Gila?
Yang penting... aku tak GILA...hihihi
Aku follow guna apa eh????
Hehehehe... aku follow guna Google account...
Sbb apa aku guna google... aku rasa lebih mudah... bla...bla...bla...




Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen
Ku Azhar
AUTHOR
Jumaat, September 30, 2011 10:48:00 PTG delete

cayyookk!!! hehehe bangga la pakcik google disebut selalu :)

Reply
avatar
yui92
AUTHOR
Jumaat, September 30, 2011 11:08:00 PTG delete

followed

google - yui92
yahoo - dorayaki
twitter - hikaru875

do follow if you have the accounts =p

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, September 30, 2011 11:22:00 PTG delete

@Ku Azhar Hehehehe.... mesti la pakcik google bangga... kalau on9.. hidup akan sepi tanpa pakcik google :)

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, September 30, 2011 11:25:00 PTG delete

@yui92 ok sy follow guna...

google ; masz86
yahoo ; reena

Reply
avatar
Sabtu, Oktober 01, 2011 11:47:00 PTG delete

singgah dari segmen yang sama..huhu

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon