Angry Bird


Minat main Angry Bird.... Semalam (07 September 2011), tv 3 di penghujung berita terkini menyiarkan ada sebuah negara yg merealisasikan permaianan game ni ke realiti...

Previous
Next Post »

8 Komen

Write Komen
Elih Japahar
AUTHOR
Khamis, September 08, 2011 3:58:00 PTG delete

Menarik juga ni...mau main jugak lah ni, bo sik? hehe...sarawak kat mana ni?..kita pernah jumpa dikuching kah? haha

Reply
avatar
Khamis, September 08, 2011 4:16:00 PTG delete

angry bird sampai skang ta menang2 lagi

Reply
avatar
Syafiqa
AUTHOR
Khamis, September 08, 2011 4:56:00 PTG delete

Haha, bila main, kadang2 nak tergelak, kalau lastik tu last2 jatuh depan sikit je, macam x jadi. Yg real punya, ermmm macam susah je :P

Reply
avatar
ChentaEty
AUTHOR
Khamis, September 08, 2011 5:40:00 PTG delete

wow..dear..i iove to play this game..angry bird..bgus tuk release tension..tp y lucunya..knp ada tentera pun guna cara angry bird..=)funny..

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, September 09, 2011 10:11:00 PG delete

@Elih Japahar Kalau nak main silakan... p kena pgi China... hehehehe.. Swak kat Kuching.... Kalau pernah jumpa pun, rasa nye x perasan le... :)

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, September 09, 2011 10:13:00 PG delete

@iLiAiSyAhkaDir Ye la... memang susah nak menang... :D

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, September 09, 2011 10:16:00 PG delete

@Syafiqa Hehehehe... Kalau video game dah susah... real lagi la susah... Yg pakar main pun rasa nye, ambil masa nak menang kalau real game...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, September 09, 2011 10:18:00 PG delete

@ChentaEty Sy pun suka main ni... p skarang dan jarang main... ;)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon