Fb --> Alah Bisa Tegal Biasa


As Salam...
Semalam aku buka FB... byk yg merungut ttg fb... Aku mula2 x ambil peduli sbb fb aku belum btukar rupa...
Pagi tadi... bila masuk opis... on komputer... on tenet... on fb... tengok2 fb aku pun bertukar baru.... 
Macam Power Ranges je... format fb ni bertukar...
Penings kepala ni mula2 tengok fb ni... 
Lepastu... ok la... Aku nak tukar balik yang asal pun malas... Jadi aku biarkan je la...
Nak kata aku suka rupa baru ni... ada la suka sikit2... Nak kata x suka... mula2 tu pening la jugak...
Tp bah kata org... alah bisa tegal biasa...

Komen Terkini tu.... semua org tahu apa yg di komen dan dengan siapa... Dah x main sembunyi2 dah...

Ni pula... x perlu nak ke wall org...  jimat masa... hehehe..

Siapa yg kaki skodeng ni... mesti suka-suki...
Yang ni aku SUKA.... aku ni memang HANTU NOVEL...(tp aku rupa aku lbh ayu dr hantu la... itu memang sedia maklum... hehehehe) 
***Itu pendapat aku la... Pendapat org lain aku x tahu... Lain org lain pendapat... ada yg suka.. ada yg x suka....***

***Maksud Peribahasa : ALAH BISA TEGAL BIASA => Sesuatu yang kurang menyenangkan itu akan hilang jika kita sudah terbiasa dengannya***


Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon