Hati Mu Milik Ku


As Salam.....
Lagu ni... aku selalu dengar di RADIO HOT FM... rasa nye byk kali jugak lagu ni di udara...
Asal dengar lagu ni.... APA NAMA LAGU NI????? hah tu laaa soalan yg keluar... lepas tu aku tunggu Dj radio sebut nama lagu... x juga terkeluar nama lagu.... mungkin Dj ada sebut tp aku yg x dengar....  
Lepas tu.. keluar lagi lagu tu... dengar lagi... tp tajuk lagu x juga dapat2....
Akhir nya, aku buka GOOGLE... buka YOUTUBE.... pi cari lagu tu....  habis semua nama lagu Malaysia... lagu Indon.... artis Malaysia.... artis Indon aku taip.... AKHIRNYA.....aku jumpa jugak lagunya.....


JOM DENGAR LAGU NI SAMA2 :


Pernahkah engkau hargai
Cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengerti
Akan diriku ini

Betapa hebatnya cintamu
Memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu
Membuatku terpaku

Disisimu aku terdiam seribu bahasa
Dihatiku bergetar sejuta bahasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku
Mungkinkah hatimu milikku jua
Ku sayang padamu

Kan ku abadikan dikau
Suatu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya

Kan ku coretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Dapat jadi yang terindah
Di dalam hidupku ini

Disisimu aku terdiam seribu bahasa
Dihatiku bergetar sejuta bahasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku
Mungkinkah hatimu milikku jua
Ku sayang padamu

Bagai bahtera yang dilanda badai
Gelora cintamu
Mengoncang jiwaku
Berombak mencari
Daratan yang damai
Ohhhh.... cintaku

Disisimu aku terdiam seribu bahasa
Dihatiku bergetar sejuta bahasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku
Mungkinkah hatimu milikku jua
Ku sayang padamu

Aku coretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Agar jadi yang terindah
Dalam hidupku ini

Lagu : Hatimu Milikku
Penyanyi : Nera (AF 7)

Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon