Jom Join The Chosen 25 Bloggers By Cik Misya

As Salam....
Hai.... "Jom Join The Chosen 25 Bloggers By Cik Misya"
Kalau korang nak join jugak... silakan simple je.... Korang 
=> KLIK DI SINI <=
Lepas tu follow dia... and then buat satu entry yg bertajuk
"Jom Join The Chosen 25 Bloggers By Cik Misya"
Lepas tu... letak la banner kat bawah tu...
Bila dah siap entry... korang copy & paste je link entry korang dlm ruang komen dia...
Pastu siap....


***Senang je kan....***
Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen
Rabu, September 28, 2011 5:31:00 PTG delete

Thanks for joining..:) Leh tengok update di sini k. Last date join 10 Oktober 2011. Khabar-khabarkan pada teman2 yg lain k.. http://mesyabizstar.blogspot.com/2011/09/senarai-terkini-peserta-chosen-25.html

Reply
avatar
Ahad, Oktober 16, 2011 9:06:00 PTG delete

Tahniah! Anda terpilih dalam bloglist saya! Rajin-rajin update ya.:) http://mesyabizstar.blogspot.com/2011/10/congratulations-to-25-blogs-yang.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon