Keja + Tukar Link

As Salam...
Hari ni aku dah mula turun keja..... huhuhuuhu... cuti seminggu rasa macam x cukup je....
"Bos... sy nak cuti lagi"
Tp aku rasa aku lah antara manusia yg bernasib baik sbb dpt cuti selama seminggu.... SYUKUR LAH sbb ada antara ada meraka kat luar sana hanya cuti 3 ari je... dan yg paling sedih x dpt cuti raya huaaa...sedih hoooo.... sbb x dpt luangkan masa dengan keluarga dan saudara mara...

Hari ni still mood rasa... jadi aku turun keja hari ni pakai baju raye... so... tema baju utk turun keja bulan ni ialah baju raya.... (ok... hari ni pakai baju kurung warna putih,bunga2 pink.... esok baju kurung warna apa ye???? nanti pikir la). 


Kt stop cerita pasal raye dulu... aku nak bagi tahu korang yg aku baru je buat LINK EXCHANGE utk blog aku.... kalau korang sudi... letak la link korang kat sana....
Kalau korang nak letak link korang, KLIK je gambar di atas...

Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon