Majlis Ramah Tamah Aidilfitri


As Salam...
Raye sebulan kan....
So mood raya tu still ada...
Jadi byk lah majlis ramah tamah yang diadakan...

Semalam 20 September... Tempat keja bpk aku ada buat majlis ramah tamah ni... Kami sekeluarga pergi la... memeriahkan majlis... 

Ni kad atucara majlis

Ni pula gambar kat belakang kad

Meja hadirin... 


My sister...

My Mak n I

Senyum (^_^)

My Bpk

Dengan Kawan

Pentas persembahan

Persembahan Tarian

Menghiburkan Tetamu

1...2...3...4.... kira step

Tetamu yang Hadir

My Dad n My Mom

Tari menari..

(@_@) kiri.. kanan.. pusing...


Para hadirin sedang Bernopeng

Bergendang n Bernopeng

_____

(n_n)


Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Bui Junaidi
AUTHOR
Jumaat, September 30, 2011 9:25:00 PTG delete

meriah juak ramah tamah ya..ada bertandak indah..*_*

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, September 30, 2011 11:30:00 PTG delete

@Bui Junaidi hehehehe... sidak bergendang best kak... rindok nangga... *_*

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon