SEGMEN JUST GOOGLE IT - AZURIN RAMLI




As Salam...
Jom join segmen ni....

Klik banner... kalau nak join...

Syarat-syaratnya :
2. Copy banner atas tu, link sekali kat entry nie
3. Buat entry dengan tajuk SEGMEN JUST GOOGLE IT - AZURIN RAMLI
4. Masukkan SYARAT sekali dalam kat entry korang
5. Hantar link entry korang kat komen box atau kat entry ni.

 Jawapan :

1. Nickname



2. Age


3. Hobby (s)





4. I want to be?




5. I Love to eat?




6. I wish I can?






Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen
azurin ramli
AUTHOR
Sabtu, Oktober 01, 2011 2:27:00 PG delete

perghhh, chessy wedges kepsi tue tak nahan tengok.perghhhh,lapa da jadi.hehe

nnti ikot pasal perkembangan segment nie k.btw,thanks join :D

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Sabtu, Oktober 01, 2011 8:41:00 PG delete

@azurin ramli hehehehe... fav tu... beli satu x cukup rasanya... kalau boleh x nak kongsi2 makan...(kedekut... :D )


Insya-ALLAH... sama2

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon