Betul Ke Blog Aku Berat???


As Salam...
Mode bersiar2 dah datang.... so aku jalan2 ke mana2 entry yang aku jumpa...
Tiba2.... jeng.. jeng... jeng....
Aku jumpa ni....

Hmmm... berat ke blog aku ni??? Mungkin kot...

Untuk kebaikan bersama... antara aku dan pengunjung2 yang datang ke blog aku... aku pun check berat blog aku....

Ni berat blog aku sebelum ni...

Hohoohoho... memang berat... susah...susah... bagi sesiapa yang datang singgah... Blog aku mungkin akan di pangkah  sebab mengambil masa untuk loading...


Ni pula berat blog selepas aku berusaha meringan kan berat blog....
Ok... x??? Masih berat x???
Aku harap usaha aku meringankan blog aku ni dapat membantu korang yang datang berkampung di blog aku ni...

\/

\/

\/

Pastu aku jumpa satu WEB....
WEB ni akan mengira berapa lama masa yang di ambil oleh blog untuk loading...
Korang cubalah....
http://www.numion.com/Stopwatch/

***Apa pandangan korang tentang blog aku ni... masih berat x... masa untuk loading tu lama x???***

Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon