Bila aku click See More...


As Salam...
Pagi2... lepas mandi terus buka laptop...
Buka fb....
Pastu... jumpalah post kazen aku ni...
Dah tulis situ... jangan click see more...
Sampai 4 kali dia ulang ayat yg sama...
Tp degil.... click jugak....


\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

Kenapa degil sangat ni.....Okey... sila turun tangga nie.....
Kenapa awak degil sangat.....
Masih ingin turun ke???Baik jangan turun....
 Awak memang degil....
Malas nak kata apa dah....
Aku dah cakap jangan turun....
Mesti korang dah tension kan!!!
Eh.. kejap2.. jgnlah mengalah..Banyak lagi masa la..
Anda kena tipu.... :P
Okk... dah sampai dah....
Ehhh... jauh lagi ke!!!
Tadaaa... dah sampai...
Ehhhh.... x sampai lagi ke???
Aik.... bila nak sampai nie??? Hmmm
Adoi... dah x larat dah ke???
Tak pe... Saba tu kan separuh drpd iman...
Oh.. tidak!! mesti anda tertekankan..
Kejap jer lg..sampai la tu.. kejap je lg..
Huh.. kan td dah bg tahu.. jgn click... tulah degil...
Ok2.. x silap.. ada lagi bberapa tangga jer..
Aik kenapa x habis lagi nie..
Ok.. anda sudah sampai ke destinasi..
Ok.. anda boleh turun dgn selamat...

_________________________________________________

Bila dah sampai penghujung tangga...
Rupa2nya dia nak kata....


Letih x turun tangga tu?????

 ***Ayat2 tu aku copy n paste dr wall kazen aku... hehehehe... tangga tu je aku buat...***

Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon