HBTY


As Salam....
Semalam... Adik beradik mak aku berkumpul ramai2....
Kita org nak buat surprise Bday kat isteri usu aku... 
Ni plan usu lelaki aku.... dia nak buat surprise bday untuk wife dia...
So... kami yang ramai2 tu tolong lah bantu....
Dari membeli makanan, memasak sehinggalah berkemas...
Sambil2 mengeratkan hubungan kekeluargaan...
Dapatlah jugak makan free... hehehehe...
Memang seronok bila dapat berkumpul ramai2...
Berbual2 dgn sepupu sepapat yang jarang2 jumpa...
Sbb masing2 ada komitmen...
Bila dah berkumpul macam ni... 
Riuhlah jadinya... Macam pasar ikan....
Hehehehehe...




***Selamat Hari Jadi Usu Kiah... Semoga panjang umo, murah rezeki n berbahagia di samping keluarga tersayang***

Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon