Kursus Cupcakes - Part 1


As Salam...
Hari ni aku kursus cara membuat cupcake...
Aku memang teringin nak buat cupcake ni...
Bila dah ada peluang nak belajar cara membuatnya...
Aku rembat lah...
Aku belajar ni kat Kolej Komuniti.... x jauh dr rumah aku...
Kalau naik kereta tak sampai 5 minit dah sampai...




Nilah hasilnya..... cantik tak....
Dah boleh buka kedai cupcake kan.... hehehehe

Hari ni kami belajar cara membuat 
dan 




Ni gamba aku dan usu aku... dia join sekali nak belaja sama2...

***Nanti aku buat Part - 2 pulak.... ada 3 lagi resepi cupcake yang belum dibuat dan akan di sambut esok hari***
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon