Kursus Cupcakes - Part 2


As Salam...
Ini kesinambungan dari Kursus Cupcakes - Part 1.
Kursus cupcakes ni di adakan selama 2 hari.
Semalam kami telah ditunjuk cara membuat
Siapa yang kehadiran penuh akan mendapat sijil penyertaan....

Ni sijil aku... hehehe

Hari aku belajar 3 jenis cupcakes iaitu:
dan

Hari ni cupcakes yang kita org buat x berapa cantik... 
sbbnya... hari ni x da buat aising untuk hiasan.... 
Bahan2 yang di sediakan hanya cukup untuk asas cara membuat 3 jenis cupcakes je...
Cikgu yang ajar tu cakap... kalau nak cantik2... buat kat umah... 
dia dah tunjuk asas membuat aising so... kita org boleh deko kat umah....
Tapi tak kesahlah... sbb dah tahu asas2 membuat cupcakes dan aising tu pun dah cukup bagi aku... 
Selepas tu pandai2 lah menggunakan kretiviti sendiri bila nak membuat dan menghias.... 
(rasa diri tu kretive la sangat.. bila nak deko sendiri... hakikatnya aku x pandai sangat... mesti ho**h giler.... hihihihi)
Tp rasanya berbaloi bila pergi kursus macam ni...
Nanti bila ada lagi kursus macam ni aku nak pergi lagi....
Mungkin lepas ni kursus cara membuat pizza 
(xkan nak pergi kursus buat makanan je... lain2 kursus x nak pegi ke... hehehe )
atau kursus menjahit tudung terkini atau cara menjahit blaus... 
hehehe... mana tahu lepas ni aku pandai menjahit...
boleh buat baju dan tudung untuk diri sendiri...
Manalah tahu selepas ni... boleh buka bisness sendiri... kan..kan...
Manalah tahu rezeki sorang2 kan.... 

Ni group aku... tengok gamba aku... macam mana mata aku boleh terpejam....
(Hilang ayu aku... macamlah aku tu ayu sangat hihihihi)
(Kalau pat perasan tu... dialah no.1)

Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
niniey
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 2:14:00 PTG delete

tahun ni ada x kursus ya ?

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 2:21:00 PTG delete

@niniey sy tak pastilah... kursus ni di buat oleh kolej komuniti... sy dpt tahu pun sbb ada anak jiran yg study kat kolej tu tahun lepas...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon