Sebab Blog Lambat Loading


As Salam...
Nak tahu x??? Sbb apa blog korang lambat loading...
Korang pergi ke tools.pingdom.com
atau...

Klik banner ni...
Pastu masuk alamat URL korong... dan 
Klik Test Now...
Tengok hasilnya...

Ni graf imej aku... dari sinilah kt boleh lihat bahagian mana yang lambat...

***Selamat Mencuba***

=> SUMBER <=
Previous
Next Post »

4 Komen

Write Komen
masz86
AUTHOR
Rabu, Oktober 05, 2011 4:21:00 PTG delete

@Bui Junaidi blog kmk pun... ok lah... x slow gilak... hehehehe...

Reply
avatar
ciK LyndaWawa
AUTHOR
Rabu, Oktober 05, 2011 6:31:00 PTG delete Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon