Segmen : Blog Aku Dan Follower



2 Follower Terawal :
***Misz Ayuna ni adik aku & Aku Org K3cil ni jiran aku. Mereka ni merupakan follower terawal blog aku...  Mereka yg mula2 sokong aku buat blog ni***


2 Follower Paling Best :
***Mereka ni sporting... :)***


2 Follower Terakhir :

***untuk Follower2 lain... korang pun best... thankz sudi datang n follow blog ni***

Klik banner kalau nak JOIN....

Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen
Isnin, Oktober 24, 2011 1:27:00 PTG delete

waaaa..awk pun ikut segmen ini....upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

www.cayob.com

Reply
avatar
BLADE EDGE
AUTHOR
Selasa, Oktober 25, 2011 6:26:00 PTG delete

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon