Segmen Kancil8349 : Kartun Animasi Yang Paling Korang Suka


As Salam...
Korang ingat x kartun apa yang korang minat giler???
Kalau dah ingat dan nak join... sila KLIK banner. 

Animasi yg paling aku suka ialah CARDCAPTOR SAKURA...
Aku minat kartun ni sebab watak dalam tu ciut-miut...
Jalan cerita pun simple... 
Sakura seorang murid sekolah rendah... 
Yang di beri kuasa untuk mengumpul kad2 kuasa yang mengganggu 
ketenteraman penduduk tempatan...





Aku mula minat kartun ni waktu aku sekolah menengah...
Kalau x silap aku waktu tu aku tingkatan 3....
Cerita kartun animasi jepun ni biasalah... banyak episod....
Dah la main hari Sabtu je... 
So cerita ni berlarutan hinggalah aku tingkatan 4 dan 5...
(Sanggup x turun sekolah ganti @ kelas tambahan sbb 
nak tengok kartun ni... nakalkan aku hehehehe)

Ni watak yang paling aku minat : Sakura dan Shoran Lee

Kero Chan ni merupakan penjaga kad2... Kuasa dia dah hilang... So sebab tu Sakura di tugaskan untuk mengumpul semula semua kad... Sebesar dan segagah dia macam Singa boleh bertukar jadi kecik dan ciut...

\/

\/

\/

Dragon Ball

Sailormoon

***DRAGON BALL & SAILORMOON pun aku minat jak... start dok depan tv time jam 9pg... cerita kartun pulak sambung-menyambung... pukul 11 atau 12 tgh hari baru stop tengok tv...***

Tarikh Tutup : 26 Oktober 2011, 10 malam...

Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen
Kancil 8349
AUTHOR
Isnin, Oktober 24, 2011 10:05:00 PTG delete

Kancil pernah tengok kartun Sakura nie...ada lucu dalam kartun nie,...apapun terima kasih kerana sudi menyertai segmen kancil

Reply
avatar
Kancil 8349
AUTHOR
Ahad, November 13, 2011 9:14:00 PG delete

salam,

minat maaf sebab lewat keluarkan list...jomlah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/11/mereka-peminat-animasi-jepun.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon