SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!



 As Salam...
Cik Lyssa buat segmen... Jom Terjah...

Bercerita mengenai Latar Belakang???
Nama aku Masrina... org slalu panggil Mas @ Rina
Umur pula dah suku abad @ masuk 2 dekat setengah..
(25 tahun)Asal... org Kuching... Meow..meow...Suka baca novel... (bila baca pat sedih2 tu feeling abis sampai nangis2)

Kenapa buat blog???
Mula2 aku buat blog utk suka.. meluahkan rasa ati yang terpendam...
Tulis entry sekadar suka2... berkongsi ilmu... berkongsi resepi masakan..
Bila dah selalu BW... minat berblog tu bertambah...
Bila minat dah ada... aku berusaha meningkatkan kualiti blog aku..

Siapa org yang telah menarik anda untuk memceburkan diri dalam dunia blog???
Siapa ye??? Rasanye diri sendiri kot... Sbb mula2 nak berblog ni... aku x kenal siapa2 pun yg boleh menarik aku ke dunia blog ni... Bila dah ada blog ni... dan selalu terjah blog org lain... mereka2 nilah mendorong aku untuk terus berada si dunia blog ni...

***Rasa macam tulis karangan pulak...hehehehe***

Tarikh Tutup : 27/10/2011 pukul 4 petang

Previous
Next Post »

23 Komen

Write Komen
eyryn
AUTHOR
Khamis, Oktober 27, 2011 3:43:00 PTG delete

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Reply
avatar
Khamis, Oktober 27, 2011 8:11:00 PTG delete

hye...salam perkenalan...

dari segmen yang sama ~ciklyssa~

http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Reply
avatar
fieda
AUTHOR
Khamis, Oktober 27, 2011 10:42:00 PTG delete

Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
Happy blogging....

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Reply
avatar
SpidermanHere
AUTHOR
Jumaat, Oktober 28, 2011 5:30:00 PG delete

Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, Oktober 28, 2011 9:02:00 PG delete

@eyryn thank sudi datang jengah blog sy.... ok sy singgah...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, Oktober 28, 2011 9:02:00 PG delete

@nadzirahzulkafli Hai salam kenal jgak...
thakz sudi datang...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, Oktober 28, 2011 9:05:00 PG delete

@fieda Thankz sudi datang n kenal2an...
Hapy blogging 2...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, Oktober 28, 2011 9:24:00 PG delete

@SpidermanHere Waalaikumsalam... hello... thanks serbu sini... :)

Reply
avatar
Jumaat, Oktober 28, 2011 9:31:00 PG delete

dri segmen sama..dtg bertandang kat sini~

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, Oktober 28, 2011 9:56:00 PG delete

@nurul nabila bt medan Terima kasih datang bertandang sini....:D

Reply
avatar
Jumaat, Oktober 28, 2011 10:35:00 PG delete

Salam,sya dri segmen yg sama..Fllow awk..fllow sya kalau blm fllow..^_^
http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, Oktober 28, 2011 10:38:00 PG delete

@Nurul Amirah Anis Thankz sudi datang... n follow..
Ok... sy follow awk..:))

Reply
avatar
Missy Diya
AUTHOR
Jumaat, Oktober 28, 2011 2:43:00 PTG delete

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Reply
avatar
Jumaat, Oktober 28, 2011 4:21:00 PTG delete

leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

serbu blog leen jugak ye :)

http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Reply
avatar
Cik Tyrah
AUTHOR
Sabtu, Oktober 29, 2011 12:23:00 PG delete

walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Reply
avatar
Sarah Hanim
AUTHOR
Sabtu, Oktober 29, 2011 1:20:00 PG delete

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Sabtu, Oktober 29, 2011 9:18:00 PG delete

@Aleen Sepet :) tq datang serbu...
ok... sy dah serbu blog leen...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Sabtu, Oktober 29, 2011 9:20:00 PG delete

@Cik Tyrah Thankz jln2 kat sini...
salam perkenalan jgak...

Reply
avatar
Marina
AUTHOR
Isnin, Oktober 31, 2011 9:19:00 PG delete

marina datang serbu blog ni dari segmen lyssa...salam perkenalan...

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Isnin, Oktober 31, 2011 9:52:00 PG delete

@Marina TQ datang serbu... n salam perkenalan jgak... :))

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Selasa, November 01, 2011 2:49:00 PG delete

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon