Tolong JUJUR...



As Salam...
Korang pernah x jumpa ayat macam ni kat shoutbox korang...
Aku dah beberapa kali jumpa ayat macam ni...
Dia tulis dia DAH FOLLOW...
Pastu dia suruh KITA FOLLOW BALIK...
Ok bahagian I FOLLOW U, U FOLLOW I...
Aku boleh lagi terima...
Tp part dia tulis dia dah follow...
Tp sebenarnya dia x follow...
Tu yang aku x suka...
Dia x jujur...
Memang aku dah berniat akan follow balik sesiapa yang follow aku...
Bukan sebab konsep I follow U, U follow I...
Bukan sebab tu...
Sebab aku follow balik... aku nak tahu xtvt blogger yang follow aku...
Apa entry terbaru mereka...
Dan kalau blog yang boleh menarik minat aku...
Mestilah aku follow dia...
Kalau dia x follow balik pun... aku x kesah...

Untuk pengetahuan korang... 
aku hanya akan follow balik kalau gamba korang 
ada dalam kotak follower tu...


Selain itu... sila pastikan korang tinggalkan link...

Atau korang boleh tinggalkan jejak di shoutbox...
Atau korang ikut Totorial ni
Ini untuk memudahkan jejak korang di kesan...


***Terima kasih kat korang yg sudi baca entry ni***

Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
mashita
AUTHOR
Rabu, Oktober 26, 2011 12:55:00 PG delete

betol2 . mas pon penah kena cam ni ..

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Rabu, Oktober 26, 2011 8:46:00 PG delete

@mashita saba jelah... x suka x bila kena cam tu... :(

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon