Tutorial : Link Di Widget Follower


As Salam...

Aku buat totorial ni sbb ada follower yg follow blog tp x tinggalkan jejak...
Macam ni...


___________________________________________

Ini langkah2 yang perlu korang buat...

Untuk Yang Belum Follow : 

 Mula2... tekan join this site

Klik More options

Kemudian klik Add Links

 Lepas tu keluarlah kotak ni... korang isikan

_____________________________________________

Untuk Yang Sudah Follow :

Korang klik Options

Lepas tu akan keluar kotak ni...
Korang klik Site setting...

Tekan Add Link.

Bila kotak ni keluar...Korang isilah kotak ni...

_____________________________________________

Dan Hasilnya :

Bila korang follow blog lain... 
dengan mudah org akan menjejak blog korang...
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
salmiah awang
AUTHOR
Selasa, Disember 30, 2014 8:21:00 PG delete

terima kasih masz,akakpun tak pernah buat benda ni.Tak tahu jugak orang tak boleh jumpa kita.hahaha...padan muka akak.nampaknya akak kena buat lepas ni.

Reply
avatar
salmiah awang
AUTHOR
Selasa, Disember 30, 2014 8:25:00 PG delete

salah faham pulak.ingatkan akak kena letak link time follow tu.ni tuto untuk letak link kat kita punya ke?

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon