Akaun Google+


Letih... memang letih...
Letih buat akaun google+ ni...
Sana sini jer org tulis tentang google plus...
Bila dah byk org bercerita tentang google+ ni...
Aku pun cubalah buat akaun dia...
Habis semua tuto aku cari cara nak buat akaun ni...
Dan akhirnya aku berjaya jgak buat akaun ni...
Aku belum paham sangat fungsi google+ ni...
Masih blur...
Tengok rupa macam FB pun ada jgak...

Sudi-sudilah korang klik +1 yer...Kat footer...
Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen
CikGu Ma
AUTHOR
Isnin, November 28, 2011 3:51:00 PTG delete

bnda ni bukan ke ada kt post setting...boleh pasang terus kan?nak buat la...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Isnin, November 28, 2011 4:26:00 PTG delete

@CikGu Ma Buat laa Cikgu Ma... Sy pun blm paham sangat G+ ni...

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
Isnin, November 28, 2011 7:40:00 PTG delete

saya dah pasang tapi tak keluar pulak badge dia..

Reply
avatar
mas saari
AUTHOR
Isnin, November 28, 2011 8:12:00 PTG delete

salam perkenalan dari blog Ben..
happy blogging!

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Selasa, November 29, 2011 9:23:00 PG delete

@Azzah ye ke... sy pun masih x berapa faham G+ ni... semua tuto sy cuba...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Selasa, November 29, 2011 9:23:00 PG delete

@mas saari Salam kenal kak...
Happy blogging kat akak jgak...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon