Doodle Made By Myself

Cantik x???
Kali ni aku cuba buat doodle menggunakan Microsoft Excel...
Tak sangka menjadi...
Tutorial di dr blog Nurdani
Dan aku belajar melalui video yang dia share kat u-tube
Kalau korang teringin nak buat doodle sendiri silakan...
Insya-Allah mesti menjadi...


***Mood : Senang Hati... Berhasil belajar buat doodle n Harimau Muda menang***

Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen
Tentang Kita
AUTHOR
Selasa, November 22, 2011 12:45:00 PTG delete

penah wat doodle guna excel.....bila dh menjadi baru puas hati

Reply
avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
Selasa, November 22, 2011 12:51:00 PTG delete

pndi wat doodle....shaye tak reti..hahaha... (^_^)

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Selasa, November 22, 2011 2:26:00 PTG delete

@Tentang Kita hehehe... betul tu kak, bila dah jadi baru puas hati...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Selasa, November 22, 2011 2:28:00 PTG delete

@Mira Adzlia hehehee... sy pun baru belajar... tu pun belajar dr blog Nurdani... ada link Nurdani kat atas tu... klik jer... Video u-tube yg Nurdani buat pun ada sy share kat atas...

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Selasa, November 22, 2011 4:14:00 PTG delete

kmk teringin nak ada dudel tok tp mcm x ngenak jak ngan diri kmk yg dh x berapa nak mudak tok..hihi

p,pandey ktk molah..kacak

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Selasa, November 22, 2011 4:25:00 PTG delete

@Bui Junaidi hahahaha... sik apa kak... ktk mama hot... anak gik kecik2 bah... kira awet muda ya...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon