HasrulHassan Jelajah dan Gegar Blog 2011 !!


Hai semua.... Jom kita semua Jelajah dan Gegarkan Blog 2011 ni sebelum berakhirnya tahun 2011....

Nama sebagai blogger ialah MASZ86 @ MASRINA SIDEK 
sebab url blog ada tulis nama iaitu 
Nama blog ialah RENCAH HIDUP KU...
Tarikh mula buat blog.... 7 May 2011 
dengan entry pertama yang bertajuk FAMILY
Dan ALHAMDULILLAH... 
Target blog tahun ni telah mencapai sasaran... 
sbb tak pernah menjangkakan bilangan follower blog ni mencapai 300...

Klik Banner untuk JOIN
Tarikh Tutup : 13 November 2011.... jam 10 pagi
Previous
Next Post »

18 Komen

Write Komen
Tihara
AUTHOR
Khamis, November 10, 2011 10:02:00 PTG delete

salam,
dari segmen yg sama,sambil tu nak jemput
Join Giveaway Di Blog Saya...JUM :)

Reply
avatar
kakyong
AUTHOR
Khamis, November 10, 2011 10:35:00 PTG delete

salam singgah dari segmen lulu..

kakyong x pasti internat yg slow @ blog u ni yg berat, x nampak header.. & ada gambar yg keluor sekerat jer.... btw, hepi blogging.. ;)

Reply
avatar
PeJuAnG CinTa
AUTHOR
Jumaat, November 11, 2011 1:47:00 PG delete

pejuang cinta dtg dari segmen yg same, salam kenal !

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, November 11, 2011 10:21:00 PG delete

@Tihara thankz atas jemputan... insya-Allah kalau ada kelapangan nanti sy join..

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, November 11, 2011 10:23:00 PG delete

@kakyong Tq singgah sini... mungkin internet yg slow kot kak.... sbb sy dah periksa berat blog ni... alhamdulillah ok.. terima kasih atas perhatian akak... hapy blogging kay akak jgak...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, November 11, 2011 10:23:00 PG delete

@PeJuAnG CinTa salam kenal... thankz singgah sini..

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, November 11, 2011 10:24:00 PG delete

@HafizRahim terima kasih jalan2 kat sini...

Reply
avatar
[PCL]
AUTHOR
Jumaat, November 11, 2011 10:52:00 PG delete

salam singgah, target 2011 anda sukses, moga makin bertambah2 baik lg blog ini....tahniah dan salam kenal dari pcl.

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, November 11, 2011 11:09:00 PG delete

@[PCL] Terima kasih.... salam kenal jgak... semoga pcl pun sukses jgak...

Reply
avatar
Jumaat, November 11, 2011 4:12:00 PTG delete

As Salam,

Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking. Semoga sukses selalu... dan Insyaallah semoga apa yang dihajati menjadi kenyataan :)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-hasrulhassan-jelajah-dan-gegar.html

Reply
avatar
Ida
AUTHOR
Jumaat, November 11, 2011 5:23:00 PTG delete

Asalamualikum... saya datang dari segmen yang sama dan saya doakan semoga anda sukses dalam dunia blog. chayok! :)

Reply
avatar
shiema sufian
AUTHOR
Sabtu, November 12, 2011 12:49:00 PTG delete

Shiema singgah dari segmen yang same. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema ye :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/hasrulhassan-jelajah-dan-gegar-blog.html

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Sabtu, November 12, 2011 2:02:00 PTG delete

@Rahmah Ram Ram Terima kasih kak... semoga apa yang akak hajati jgak menjadi kenyataan...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Sabtu, November 12, 2011 2:07:00 PTG delete

@Ida Waalaikumsalam... amin... semoga awk pun sukses dlm dunia blog...

Reply
avatar
c genk bah ne
AUTHOR
Rabu, November 16, 2011 12:50:00 PTG delete

Salam Perkenalan…
Genk datang sini,
Dari segmen yang sama
Jom ke blog genk pula

MINTA TOLONG KOMEN ENTRI INI KLIK SINI

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Rabu, November 16, 2011 1:29:00 PTG delete

@c genk bah ne Salam Genk... sy dah komen entry tu... memang sakit ati baca... moga mereka2 tu mendapat hidayah Allah swt...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon