HASRULHASSAN.COM - Kejayaan Manis Blog Saya


As Salam...
Hai... aku kongsi dengan korang semua kejayaan manis blog ni:

Bilangan follower yang semakin meningkat merupakan kejayaan manis blog ni... Seiring dengan meningkatnya komen2 di entry2... Peningkatan follower dan komen ni pun atas jasa2 blogger2 lain yang membuat segmen, GA or Bloglist yang aku ikut serta... Terima kasih kat Ben Ashaari,Hasrulhassan,Lulu Cardina, Genkcorner dan blogger2 lain... sebab dr mereka2 trafik kat blog ni naik...

Yang paling aku x sangka.... Abg BA... dia follow blog aku ni... Waktu tu... aku memang x caya... aku tengok gamba dia kat follower widget tu berkali2.... Thankz Abg Ben, sudi follow blog yg x seberapa ni...

Ni pun aku x jangka... Pagi tadi... aku jalan2 kat blog Hasrulhassan.... aku jumpa entry dia yang bertajuk Header Blog Baru Pilihan (5).... x sangka blog aku terpilih... Thankz HH

***Sesiapa nak JOIN SEGMEN ni dipersilakan... Segmen ni akan di tutup hari ni
(3 Nov 2011) Jam 5 Petang***

Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Aziela
AUTHOR
Jumaat, November 04, 2011 8:36:00 PG delete

Tahniah. Semoga akan mencapai kejayaan yang lebih besar. Dtg dari segmen yang sama.

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, November 04, 2011 9:24:00 PG delete

@Aziela Sama2 kak... Insya-Allah kak... berkat doa dan usaha... Semoga akak pun akan lebih berjaya jgak..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon