Header Dan Banner Baru Sempena Maal Hijrah..


Salam Maal Hijarah semua...
Dah lama sebenarnya aku teringat nak letak doodle yang aku buat sendiri untuk header dan banner...
Dan hari ni... matlamat aku tu tercapai...
Bila doodle yang aku buat sendiri digunakan di header dan banner...
Walaupun doodle yg aku buat x berapa cantik... tp aku puas...



*Copy (Ctrl+C) n Paste kat blog korang ok? :)


***Yeah...yeah... Parents aku balik hari ni...***
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon