Jom join BLOGLIST nurulAuni tahun 2011



Bloglist ni akan di tutup pada 30.11.2011 jam 10.05 malam...

So aku nak ajak korang yang baca ni join bloglist ni...
Syarat2 pun simple jer...
Syarat utamanya korang follow dulu blog Nurul Auni ni...
Gam kuat2 gambar di atas dan linkkan ke entry.
Akhir sekali... korang letak lah URL entry korang kat ruang komen...
Senang jer kan....

Thankz Nurul Auni... sbb jemput sy join segmen ni...


Previous
Next Post »

22 Komen

Write Komen
Ashraful Huri
AUTHOR
Isnin, November 21, 2011 9:27:00 PTG delete

salam, terjah sini dr segmen yg sama ^^

http://ilyherstory.blogspot.com/2011/11/jom-join-bloglist-nurulauni-tahun-2011.html

Reply
avatar
nurulauni
AUTHOR
Selasa, November 22, 2011 11:43:00 PG delete

senarai BLOGLIST nurulauni sudah ada...joooom terjah...

Reply
avatar
ARYANI NUR
AUTHOR
Selasa, November 22, 2011 1:21:00 PTG delete

eiii suka la header blog awak...tantek sangat (^.^) pastu kemas je..eh tq ya singgah blog kiter..kiter folow n masukkan u dalam BL,,(^.^)

Reply
avatar
Momma AA
AUTHOR
Selasa, November 22, 2011 2:05:00 PTG delete

Balas kunjungan... dah follow sini... :)

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Selasa, November 22, 2011 2:39:00 PTG delete

@ARYANI NUR Thankz sudi follow sini n masukkan sy dlm Bl awk... nanti sy masukkan awk blm Bl sy jgak...

Reply
avatar
fierul
AUTHOR
Selasa, November 22, 2011 4:59:00 PTG delete

singgah sini dari segmen yng sma .
jemput singgah blog saya :)

Reply
avatar
iLa suHaiLa
AUTHOR
Selasa, November 22, 2011 5:55:00 PTG delete

@<a href="#c3303196289475652444" singgah kat blog cun...hehe..

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Selasa, November 22, 2011 6:26:00 PTG delete

Thankz semua.... sudi singgah sini...

Reply
avatar
ayiel
AUTHOR
Rabu, November 23, 2011 4:49:00 PG delete

singgah sini dr segmen yg sama

http://ayielefthanded.blogspot.com/2011/11/jom-join-bloglist-nurulauni-tahun-2011.html

nway, ur header is very nice!i love it

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Rabu, November 23, 2011 8:43:00 PG delete

@ayiel Tq... doodle kat header tu sy ambil dr freebies blog Apit... (http://www.fizgraphic.com/)

Reply
avatar
Fezz
AUTHOR
Rabu, November 23, 2011 6:45:00 PTG delete

datng melawat dari bloglist Auni.

Reply
avatar
Cik Akmal
AUTHOR
Khamis, November 24, 2011 4:59:00 PTG delete Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
avatar
Cik Akmal
AUTHOR
Khamis, November 24, 2011 5:04:00 PTG delete

datang terjah dari segmen yg sama..

jom baca & komen kat sini ;)

http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2011/11/konsert-moovment-2011-bersama-far-east.html

Reply
avatar
Zatee
AUTHOR
Khamis, November 24, 2011 8:53:00 PTG delete

datang dari segmen yang sama :)

da follow :D

http://ezateesky.blogspot.com/

Reply
avatar
Khamis, November 24, 2011 9:50:00 PTG delete

Haiii, eza singgah sini..Jalan-jalan untuk berkunjung ziarah.. Eza antara member bloglist Nurul Auni bagi tahun 2011. Hehe. Awak pun sama kan?? Jom kenal-kenal…

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/jom-join-bloglist-nurulauni-tahun-2011.html

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, November 25, 2011 9:24:00 PG delete

@Zatee Thankz singah sini n follow...
Done follow awk blk...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, November 25, 2011 9:25:00 PG delete

@Eza Boom Boom :) Thankz eza sudi singgah sini....
Happy blogging...

Reply
avatar
Cik Rose Cute
AUTHOR
Sabtu, November 26, 2011 8:46:00 PTG delete

dari segmen yang sama follow sini

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/11/jom-join-bloglist-nurulauni-tahun-2011.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon