Mencari Follower Ke-300 dan ___

Tak sangka dari sehari ke sehari...
Bilangan follower blog ni makin bertambah..
Terima kasih kat korang sbb sudi follow blog ni...
Sekarang ni bilangan follower hampir mencecah 300..
Dan aku akan buat satu entry untuk blog follower yang ke-300 dan ___
Kenapa aku letak ____???
Mungkin ada angka lain yang boleh menarik minat aku untuk REVIEW blog mereka...
Cth nombor 321 atau 333...
Siapa tahu aku akan meREVIEW blog mereka....
(Memang dah niat aku sebenarnya nak REVIEW blog2 mereka ni)
So... sekarang ni kita tunggu je...




Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon