Nak Tahu Berat Blog

Cantik tarikh hari ni...
20.11.2011
Dan entry ni di postkan pada 20.11 tahun 2011 jam 20.11 (8.11malam)

Seseorang blogger perlu mengambil tahu sama ada blog dia berat @ ringan...
Jika sesebuah blog berat maka ia akan mengambil masa untuk loading...
So untuk tahu... sama ada blog korang berat @ ringan
Ada beberapa cara...
Korang pilihlah mana-mana web yang korang nak guna...
__________________________________________________________


 \/

\/


_____________________________________________________________


\/

\/


______________________________________________________________



\/

\/


_____________________________________________________

Korang pilih lah yang mana satu yang korang nak guna...
Dan korang boleh nampak... 
Hasil keputusan dr setiap web juga berlainan...
(aku lebih suka guna Numion : Stopwatch)
Terpulanglah kalau korang nak nak percaya atau tidak dengan keputusan yang diberi...
Tapi sekurang2 nya... kita tahu blog kita berat @ ringan...
Dan sekirannya berat... ambillah langkah2 untuk mengurangkan berat blog..
Supaya bila blog LOADING... tak lah lama sangat...
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon