SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking



Owh. segmen begini adalah merupakan segmen yang paling lulu suka..
Kerana suka blogwalking, update blog selalu jadi meleret berjam-jam..
Tapi, dengan adanya link, kerja blogwalking akan menjadi mudah..
Tinggal klik link dan direct ke blog untuk blogwalking kan...
Lagipun, cara ini juga memudahkan untuk kita saling berkenalan dengan blogger lain disamping up kan lagi trafik... wee dan siyes, antara cara yang paling berkesan bagi seorang blogger untuk mendapatkan trafik dan memperkenalkan blognya kepada orang lain adalah dengan blogwalking..
Sekali bila dah blogwalking, ringankanlah komen ataupun jadi follower sekali...weee - LULU CALDINA

As Salam...
Ini segmen pertama bulan November yg aku JOIN....
Klik Banner untuk ikut serta...

***Tarikh Tutup Jumaat 2 Petang 4/11/2011***

Previous
Next Post »

24 Komen

Write Komen
Selasa, November 01, 2011 3:46:00 PTG delete

Salam Masz,

akak singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking ye...

Jemputlah singgah ke
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Selasa, November 01, 2011 4:03:00 PTG delete

@Rahmah Ram Ram Thank kak.... sudi singgah sini :)

Reply
avatar
Tentang Kita
AUTHOR
Selasa, November 01, 2011 4:53:00 PTG delete

salam, linniey dtg dr segmen yg sama

jalan2 kt sini jap

http://azumylini.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Reply
avatar
TiTi
AUTHOR
Selasa, November 01, 2011 5:39:00 PTG delete

salam perkenalan!

datang singgah dari segmen yang sama :)

Reply
avatar
shiema sufian
AUTHOR
Selasa, November 01, 2011 10:27:00 PTG delete

sheima singgah sini dr segmen yg same. jom singgah dan follow shiema :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Rabu, November 02, 2011 8:44:00 PG delete

Thankz semua sudi singgah sini :D

Reply
avatar
Rabu, November 02, 2011 10:26:00 PG delete

Salam.singgah dr segmen yang sama..
kiter dh follow...jom singgah belog kiter

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Rabu, November 02, 2011 10:58:00 PG delete

@miss Aresheqyien Thankz singgah... n sy done follow awk jgak..

Reply
avatar
Fila Lane
AUTHOR
Rabu, November 02, 2011 11:30:00 PG delete

bw dr segmen yg sama... folo juge.. :)

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Rabu, November 02, 2011 11:56:00 PG delete

@Fila Lane thankz sudi follow... done follow awk blk...

Reply
avatar
Ziana
AUTHOR
Rabu, November 02, 2011 4:18:00 PTG delete

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Rabu, November 02, 2011 4:37:00 PTG delete

@Ziana salam kenal... thankz... ok done follow awk jgak...

Reply
avatar
Lelord
AUTHOR
Rabu, November 02, 2011 8:42:00 PTG delete

lawatan dari doha..segmen yg sama

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Reply
avatar
.*.WiE.*.
AUTHOR
Rabu, November 02, 2011 11:45:00 PTG delete

singgah sini dari segmen Cik Lulu..

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Khamis, November 03, 2011 9:13:00 PG delete

@Lelord Wahhh... dr doha... thankz singgah sini

Reply
avatar
emma dangdut
AUTHOR
Jumaat, November 04, 2011 5:23:00 PTG delete

same segment :)

http://dangdutmaniac.blogspot.com/2011/11/lulu-caldina-ajak.html

Reply
avatar
c nana
AUTHOR
Jumaat, November 04, 2011 7:30:00 PTG delete

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging yah! :D jom terjah blik hee..


http://mizznana11.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Reply
avatar
Sabtu, November 05, 2011 12:04:00 PG delete

singgah dari segmen yang same...
sudi2kan la menyinggah... :)
salam perkenalan ^^,

http://ielaynna.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Reply
avatar
hira
AUTHOR
Sabtu, November 05, 2011 5:58:00 PTG delete

terjah dari segmen lulu. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Reply
avatar
sj
AUTHOR
Jumaat, November 11, 2011 10:41:00 PTG delete

hai ... dr sgmen cik lulu ... nk nek vespa ... jom singgh blog sj ... (^^)V

Reply
avatar
Asy Faro
AUTHOR
Sabtu, November 12, 2011 10:32:00 PTG delete

salam kenal. -Asy Faro.

setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon