Tutorial : Letak Link di ruang komen


As Salam...
Nak letak LINK dalam kotak komen ...
macam gamba kat bwh ni...



Korang letak kod kat bwh ni dalam ruang komen :


<a href="LINK URL">TAJUK YANG KORANG NAK LETAK</a>


***Click => Ctrl + C untuk COPY***

Untuk pengetahuan korang... boleh buat tp aku x galakkan sangat korang buat link macam ni...
Ni lah antara sebab2 blog kena remove oleh blogspot...
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon