X Nampak Pape Pun??

Entry ini berkait dengan dua entry sebelum ni..
Entry yang melibatkan angka...
Mungkin ada yang dah cuba dan buat ikut step yang di berikan...
Tapi tak nampak hasil...
Dan yang telah mencuba dan  berhasil...
Akan nampaklah imej seperti gambar kat bawah ni...

Imej ni dari entry Di Sebalik 9 Dan 6


Dan dua gambar di bawah ni dari entry Mood Hari Ini....


Cubalah lagi... mana tahu lepas ni berhasil
=> Mula2 Tekan 
=> Masukkan Angka 9


***Kalau ada masa aku nak cuba buat imej lain pulak***
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon