Aku Menangis Di Hanyut Ombak


Semangat nak tengok Ombak Rindu sampaikan lagu tema Ombak Rindu aku main berulang2 kali... Dan Sabtu lepas 3 Disember 2011... aku di temani kakak aku pergi menonton filem ni... Terdapat beberapa perubahan di dlm filem ni dan tidak sama dengan novel... Kalau nak tahu apa perbezaannya... tengoklah filem dan bacalah novel Ombak Rindu.... Aku memang feel habis tengok filem ni... siap bawa tisu untuk adegan air mata... Tapi yg tak syoknye... part adegan serius dan sedih tu ada jgak manusia dlm panggung tu boleh ketawa...

(OST OMBAK RINDU)


Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen
Kancil 8349
AUTHOR
Isnin, Disember 05, 2011 10:44:00 PG delete

memang best novelnya namun Kancil belum tengok lagi cerita kat panggung....

terima kasih kancil ucapkan ....nak taw...jomlah singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/12/punca-traffik-kancil-8349-minggu.html

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Isnin, Disember 05, 2011 10:58:00 PG delete

Blom tengok gik cita tok... Kmk tunggunya kuar kat EzTV lok n download kelak... hihi...

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Isnin, Disember 05, 2011 11:25:00 PG delete

novel ombak rindu nang kmk ada..koleksi berharga ya..movie lom nangga gk..mun d ekot mggu tok tek nk nangga tp ada family belah laki kmk dtg kuching alu x jadi nk g nangga..huhuhuhu

p,adik kmk madah nang best cerita tok..sedih..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon