BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN

BEN ASHAARI


Bertemakan merah dan hitam.... warna yg sangat menyerlah.... dan di harap tema warna dapat menarik pembaca ke blog ni...
Setiap entry yang dibuat berdasarkan apa yang berlaku di hadapan mata... selain menyelitkan ilmu berguna untuk di kongsi bersama....
Selain tu... ada juga entry2 berkaitan imej di sebalik nombor...[Link], [Link]
Nak tahu lebih lanjut kenapa blog saya lain dari yang lain... selalu datang ke sini untuk mengetahuinya...

Klik banner untuk JOIN....
Tutup jam 11 malam ni (9/12/2011)


***Jemput JOIN SEGMEN PERTAMA blog ni... TQ***
Previous
Next Post »

9 Komen

Write Komen
idiey
AUTHOR
Jumaat, Disember 09, 2011 10:50:00 PTG delete

datang dari blog abg Ben, join segmen...nice blog...dah follow sini...jgn lupa ke belog Idiey jgk ya:) dari Idiey - http://milosejuk.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Reply
avatar
ainol akasyah
AUTHOR
Sabtu, Disember 10, 2011 1:20:00 PG delete

sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

Reply
avatar
Leeza Zailan
AUTHOR
Sabtu, Disember 10, 2011 1:32:00 PG delete

saye datang dari segmen yg same :) singgah n follow ,, jmput usha blog sy :)http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Reply
avatar
Ezzattie
AUTHOR
Sabtu, Disember 10, 2011 2:00:00 PG delete

blog kemerah-merahan. nampak garang. haha

jemput singgah blog ezzat jugak ye

http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

Reply
avatar
Shaker™
AUTHOR
Sabtu, Disember 10, 2011 6:47:00 PG delete

siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

Reply
avatar
Sabtu, Disember 10, 2011 8:53:00 PG delete

dtg dari segmen yg sama utk follow sni .. kalau sudi follow la blk yer :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

from sabah, with love ^^

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Sabtu, Disember 10, 2011 9:00:00 PG delete

Thankz semua sudi singgah sini n follow...
Sy done follow blk... TQ...

Reply
avatar
Sabtu, Disember 10, 2011 11:20:00 PG delete

Eza singgah sini dari segmen yang sama ^^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Reply
avatar
G@D!z$
AUTHOR
Isnin, Disember 12, 2011 1:50:00 PTG delete

singgah dr segmen yg sama...done follow u...meh dtg blog sy plak ye...klu sudi follow kembali:)

http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon