Cara Masyarakat Korea Shopping di Subway


Tak payah beratur...
Semuanya di hujung jari jer....


***Aku tetap suka shopping beli brg sambil jalan2... cuci mata... hehehehehe.... kalau dah x jumpa brg yg di cari baru try cari on9***
Previous
Next Post »

4 Komen

Write Komen
AmirFX
AUTHOR
Jumaat, Disember 23, 2011 8:09:00 PTG delete

Style juak.. Kat kuching mun ada kedak tok nang best la.. Sik la perlu gik agak kedei thong hin...

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Jumaat, Disember 23, 2011 8:29:00 PTG delete

nang canggih..teknologi sidak korea tok nang jauh ke depan..mun kmk g korea kelak nak kmk nk soping camtok juak eh..kedong ada smart pon tek..hihi

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Sabtu, Disember 24, 2011 4:20:00 PTG delete

@AmirFX hehehehe... mun bz boleh laaa... x kepak gilak...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Sabtu, Disember 24, 2011 4:21:00 PTG delete

@Bui Junaidi msia... kira ketinggalan sikit.... mun ktk g korea jgn lupak lampang k kmk... hehehehehe...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon