Happy Hour Yang Tak Happy Langsung


Hampeh betul.....
Punyalah semangat mak aku dgn usu aku nak beli barang time 'Happy Hour'...
Bila sampai.... kedai masih tutup...
Sedangkan dalam surat khabar tu tulis...
Ada brg yg dijual murah pada masa tu...
Jam 8 - 10 am... Mi Sedap dan Air Tin Soya....
Jam 11am -1pm... Pencuci Pinggan (Good Maid) dan Cream O Vanilla...
Dan beberapa brg lain mengikut jam laa...
Mak dgn usu aku sampai jam 8 lebih....
Nak beli mi sedap dan air soya jer....
Tapi Kedai belum buka lagi...
(sementara tunggu kedai buka... jln2 dulu di kedai lain)
Tunggu punya tunggu jam 10 lebih baru kedai buka....
Bila masuk kedai... Brg yg harga 'Happy Hour' 
Masih harga biasa... bukan harga 'Happy Hour'...
Dah laa.. buka kedai lambat....
Barang yang sepatutnya dijual harga Happy Hour pula x da...
Dah tahu buka kedai tu lambat... janganlah letak dalam surat khabar tu brg yang di jual murah bermula jam 8-10 pg... 
Letaklah bermula jam 10 pg waktu kedai mula beroperasi.... 
Tak menyusahkan org nak datang awal2..
Dan taklah nanti di cop penipu..


Jam 8 - 10 pm... kalau ada masa boleh la pergi.. tengok ada ke tak...
Janganlah pulak time tu buat2 cakap... habis stok..
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon