Menyemak Betul...

Kat Fb aku sekarang ni....
Menyemak dgn benda ni....


Dekat fb aku penuh dengan benda ni.... 
Notifications pun byk....


Bukan fb aku jer... fb org lain pun macam tu jgak...
Byk komen tentang benda alah ni...
Yg TERpost benda alah ni pun biul kepala...
Macam mana nak buang benda ni....
Dia tak hantar pun kat kwn2...
Rasanye benda ni... kalau korang klik dia akan hantar or post ke semua friends list korang...


***So Korang jgn lah Klik benda alah ni @ apa2 yg mencurigakan di fb korang... ni mungkin SPAM or Virus***

Untuk keselamatan supaya FB korang x mudah di TAG... dan bila di TAG sekalipun perlu permission korang dulu sebelum di PUBLISH ke wall FB....

1) Pergi ke PRIVACY SETTING
2) Klik : HOW TAGS WORK [Klik EDIT SETTING]
3)  Klik : PROFILE REVIEW and TAG REVIEW [Klik ENABLE]
4) Klik DONE
Previous
Next Post »

8 Komen

Write Komen
AmirFX
AUTHOR
Khamis, Disember 22, 2011 1:34:00 PTG delete

Berhati2lah di dalam FB.. haha..

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Khamis, Disember 22, 2011 1:38:00 PTG delete

@AmirFX Hahahah... yalah.. post ya di anta org lain... dlm fb kmk penuh dgn post ya.... angol kmk... ;p

Reply
avatar
shaFazie
AUTHOR
Khamis, Disember 22, 2011 1:59:00 PTG delete

fb dh lain yerk sis..azie lme dh tk on9 fb dh tktahu pape2 p'kembangan ttg fb :D

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Khamis, Disember 22, 2011 2:12:00 PTG delete

@shaFazie aahhaa... ada lagi baru sekarang ni... fb timeline.... tp sy mls nak tukar2... biar jer stail lama...

Reply
avatar
Khamis, Disember 22, 2011 2:33:00 PTG delete

baru je kene tadi.. payah betul lah bila dah kene virus.. huhu.. geram je rasa...=P

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Khamis, Disember 22, 2011 2:43:00 PTG delete

@ridzuan sujari hehehehehe... saba jer la... nak remove kwn tu kesian pulak... dia sendiri pun x tahu boleh jadi macam ni... utk keselamtan x payah laa klik2... =P

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Jumaat, Disember 23, 2011 11:00:00 PG delete

spam ya nak..kmk kdg2 ada juak nerimak nok pelik2 gia tp kmk abaikan ajak

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, Disember 23, 2011 11:16:00 PG delete

@Bui Junaidi yalah kak... kmk pun abaikan jak benda tok... tangga dgn mata jaklah... mls kmk nak meremove ngan delete... tp makin di tandah makin byk... kat wall penuh dgn benda tok jak... nasib bait ari tok dah x da gik benda tok...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon