Parah Dah Line Internet Hari Ni...

 

Huuuuuaaaaaa...... memang masalah betul line internet....
Dari pagi sampai petang....
Line internet x da....
Beberapa bulan lepas...
Masalah ni jgak yang berlaku di opis....
Hari ni... masalah sama berlaku lagi di opis....
Telefon tukang repair...
Dia cakap... petang nanti datang...
Tapi sampai aku balik... tak datang2...
So... aku harap esok dia datang lah...
Servis... supaya ada line...
Huhuhuhuhu....
(Rasa nak ambil pembaris supaya line internet ni ada)

Betapa kecewa rasa hati hari ni...

PERHATIAN : Kemungkinkan untuk beberapa hari ni aku x dpt up-date dr opis sehingga masalah line internet ni di selesaikan.... 
So... up-date dr rumah jer lah lepas balik keja.... tu pun kalau ada masa
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
masz86
AUTHOR
Jumaat, Disember 09, 2011 6:57:00 PG delete

@AmirFX Bos kmk madah dah bayar.... dolok pun macam tok juak... problem dari TM pun...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon