SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya !

Klik BANNER untuk Join...

Nyatakan 5 blog pilihan lelaki yang korang tabik spring & suka dan nyatakan kenapa korang suka blog diorang secara ringkas :

BEN ASHAARI
Blog Abg Ben Ashaari... blog dia ada aura tersendiri... tiap2 hari mesti terjah blog Abg BA.... Nak terang byk2 pun... aku x tahu nak tulis apa...


HASRULHASSAN.COM™
Blog HasrulHasssan... Blog HH ni pun diantara blog yg selalu aku lawati... info dan maklumat yang di berikan banyak berguna dan berfaedah....


FizGraphic Dot Com
Blog Fizdraphic @ Apit... Dia ni suka lukis doodle... dan doodle yg dia hasilkan semuanya cute2...


Blog Dapur Tanpa Sempadan @ Mat Gebu... bila masuk blog ni mesti lapa jer... entry dia pasal makanan... Lelaki yang pandai masak sekarang ni pun dah ramai... tp kalau entry blog diaorang pasal makanan boleh di kira berapa jer yg buat... (buat masa ni... blog lelaki yg bercerita pasal makanan hanya Mat Gebu jer laa yg aku jumpa...)


Final Hope
Blog Final Hope @ Ku Azhar... 

Nak crita lebih2 pun... otak aku dah blur... korang pergilah terjah sendiri...
Kelima2 blogger di atas tidak mengikut turutan 1-5... 
Dan kelima2 blog tersebut juga tersenarai dlm bloglist aku...
Yg x kena pilih tu... jangan kecil ati yer...

***Segmen ini bermula >> 20/12/2011 pada pukul 3.00 petang - 6.00 petang***
Previous
Next Post »

27 Komen

Write Komen
Selasa, Disember 20, 2011 6:34:00 PTG delete

putry dr segmen yang sme..

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Reply
avatar
Selasa, Disember 20, 2011 7:25:00 PTG delete

salam sy dtg dri segmen lyssa
sy nk terjah blog pilihan awk

jom singgah sekali

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Reply
avatar
cikyanxyanx
AUTHOR
Selasa, Disember 20, 2011 8:09:00 PTG delete

hi , Mira dari segmen kak Lysaa :) hehe salam kenal yok ! ^_^

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Reply
avatar
AyuInsYiraH
AUTHOR
Selasa, Disember 20, 2011 8:41:00 PTG delete

salam...ayu datang dari segmen sama...jooom singgah ke blog ayu...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Reply
avatar
Selasa, Disember 20, 2011 9:21:00 PTG delete

Hi.. jom main tembak-tembak kat sini..join GA kak lily.. :)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Reply
avatar
fyka shafie
AUTHOR
Rabu, Disember 21, 2011 12:43:00 PG delete

datang dari segmen yang sama sambil follow2. peace^_^v

Reply
avatar
Mazni
AUTHOR
Rabu, Disember 21, 2011 12:46:00 PG delete

Blogwalkinnggggg..


http://maznishahibul.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Rabu, Disember 21, 2011 9:15:00 PG delete

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din - Thankz sudi singgah sini...

Lelaki Ini - Hehehehe... Sy pun suka abg ben...

!-CintaSiGadisTembam-! - Salam kenal... ok sy dah singgah blog awk...

cikyanxyanx - hehehe... salam kenal...

AyuInsYiraH - ok sy dah singgah blog awk.... nanti sy singgah lagi...

Intan Wandalaara - hehehehe... insya-ALLAH ... mana tahu tembakan terkena sasaran...

fyka shafie - thankz follow sini n peace ^_^v

Mazni - thankz BW sini...

***Sy dah follow korang semua... Happy Blogging***

Reply
avatar
Rabu, Disember 21, 2011 9:43:00 PG delete

abang ben best... hehehe...
salam perkenalan.. =)

Reply
avatar
Laurie Gina
AUTHOR
Rabu, Disember 21, 2011 10:16:00 PG delete

salam singgah sini dan salam perkenalan... :)

Reply
avatar
Rabu, Disember 21, 2011 10:52:00 PG delete

salam kenal jugak...singgah balas kunjungan,,,thanks lawat blog sy..

http://sifa862000.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Reply
avatar
firdaus hilmy
AUTHOR
Rabu, Disember 21, 2011 11:27:00 PG delete

wah :) dekat2 same je per yang kte mnt

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Rabu, Disember 21, 2011 12:01:00 PTG delete

ridzuan sujari - heheheh.. ye abg ben memang best... salam kenal dr sy jgak... =)

Laurie Gina - Thankz... singgah sini n salam perkenalan dr sy jgak...

Tiramisu Fatiema - salam kenal... terima kasih sudi singgah sini

firdaus hilmy - hehehehe... thankz singgah sini..

Reply
avatar
FiHa
AUTHOR
Rabu, Disember 21, 2011 1:37:00 PTG delete

singgah n membalas kunjungan... dr segmen same =)

Reply
avatar
MadNip
AUTHOR
Rabu, Disember 21, 2011 1:48:00 PTG delete

TERJAH blog masz .. weeee . abg ben mesti no 1 kan ... wow .. ^^,

Reply
avatar
MadNip
AUTHOR
Rabu, Disember 21, 2011 1:55:00 PTG delete

TERJAH blog masz .. weeee . abg ben mesti no 1 kan ... wow .. ^^,

Reply
avatar
:: Cik Nur ::
AUTHOR
Rabu, Disember 21, 2011 2:58:00 PTG delete

singgah sini balas kunjungan...saya dr segmen yang sama.. :)

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Rabu, Disember 21, 2011 3:23:00 PTG delete

FiHa - Thankz sudi membalas kunjungan...

MadNip - terjah jgn x terjah... hehehe... sudah semestinya... bila Lyssa tanya blog lelaki pilihan... Blog Abg Ben dulu yg ada dlm fikiran sy...

:: Cik Nur :: - thankz sudi singgah sini membalas kunjungan...

Reply
avatar
Eera Shera
AUTHOR
Rabu, Disember 21, 2011 4:41:00 PTG delete

kenal semua blog kt atas tu..

eh suka la merah itam ;)

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Rabu, Disember 21, 2011 6:36:00 PTG delete

@Eera Shera hehehehe... blog pilihan sy kat atas tu... kebanyakkan memang di kenali ramai...

Reply
avatar
Aeiz
AUTHOR
Rabu, Disember 21, 2011 9:52:00 PTG delete

aeiz singgah sini dari segmen yang sama =)

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Khamis, Disember 22, 2011 11:26:00 PG delete

@Aeiz Terima kasih singgah sini... happy blogging..

Reply
avatar
nurul liyana
AUTHOR
Khamis, Disember 22, 2011 2:54:00 PTG delete

salam datang dari segmen yang sama...sya sudah follow awak...fllow me back ok!!

.http://www.liyanasyafiqah98.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Khamis, Disember 22, 2011 3:13:00 PTG delete

@nurul liyana Thankz datang sini n follow... ok done follow awk jgak...

Reply
avatar
HaNa eLm0
AUTHOR
Jumaat, Disember 23, 2011 3:41:00 PTG delete

Salam ,, Singgah snehh dry segmen kak lyssa

gurlz-elm0.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon