Segmen : Satu Malaysia by Azhafizah.com


Tempat tinggal sekarang :
KUCHING, SARAWAK

Makanan famous di tempat tinggal sekarang :
LAKSA SARAWAK, MEE KOLOK (Fav)

Tempat best untuk di lawati di situ :
PASAR MINGGU SATOK, KAMPUNG BUDAYA SARAWAK, SERIKIN...
(byk tempat yang best sebenarnya... )

Segmen berlangsung dari jam 10.00am 13 December 2011 sampai 11.59pm 15 December 2011
NAK JOIN... KLIN BANNER
Previous
Next Post »

9 Komen

Write Komen
Selasa, Disember 13, 2011 6:46:00 PTG delete

thanks kak join segmen fiza ni..mee kolok tu fiza xpernah rase lagi ni..pernah dgr je..tempat best byk ye?nampak sangat sarawak ni banyak tempat best ni..harap2 leh g sane nanti..

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Selasa, Disember 13, 2011 10:12:00 PTG delete

Semua tempat dah dimention.. Kelak ada masa kmk join.. Sempat gik ka?

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Rabu, Disember 14, 2011 6:45:00 PG delete

@Azhafizah[フィザ] Sama2 fiza.... memang byk tempat best... kalau nak tulis satu-persatu... mesti panjang entry ni hehehehehe...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Rabu, Disember 14, 2011 6:46:00 PG delete

@AmirFX Join lah.... sempat segmen tok tutup 15 December 2011 jam 11.59pm...

Reply
avatar
fithyuyee
AUTHOR
Rabu, Disember 14, 2011 10:48:00 PG delete

kat sarawak macam banyak je tempat best yg leh g melawat.....tapi confirm2 nk pegi tu...ntah bile dapat...he3

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Rabu, Disember 14, 2011 5:40:00 PTG delete

@fithyuyee kalau ada masa... memang byk tempat boleh lawat...

Reply
avatar
Isnin, Disember 19, 2011 3:49:00 PTG delete

Penah gi sarawak sekali je^^..Nanti ada masa nak gi lah,memang syok..Salam singgah dari orang Melaka^^

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Isnin, Disember 19, 2011 4:13:00 PTG delete

@Gadis mutiara_Solehah Heheheh... memang best bila dpt melawat tempat org kan...
Insya-Allah... kalau ada masa dan rezeki lebih...
Sy pun teringin melawat luar dr Kuching dan Swak...

Reply
avatar
cikladybird
AUTHOR
Ahad, Januari 08, 2012 8:00:00 PTG delete

dtg dr segmen yg sama..
salam perkenalan dr org johor...^_^

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon