Show White And The Huntsman


Bila cerita jer pasal Show White ni... 
Mesti ada orang kerdil....
Dan pengetahuaan korang pertengahan tahun 2012...
Snow White And The Huntsmen
Akan di tayangkan pawagam....
Aku dapat tahu cerita ni pun dr cousin aku...
Dia kata Thailer crita ni best...



Aku tengok macam best jer... so aku harap crita dia tak menghampakan....
Genre crita ni action, adventure dan drama.... (Epic)
Realese pada : 1 June 2012


"Mirrow... mirrow on the wall... How is the fairest of them all??"
(Jawap2.. siapa nak jd mirrow???)
Previous
Next Post »

4 Komen

Write Komen
AmirFX
AUTHOR
Sabtu, Disember 31, 2011 3:51:00 PTG delete

Mirror ya padah Dhia paling kacak time tok.. haha..

Reply
avatar
masz
AUTHOR
Sabtu, Disember 31, 2011 5:48:00 PTG delete

@ridzuan sujari haah.... macam best... tp kena tunggu dan tonton baru tahu best ke tidak.... ;P

Reply
avatar
masz
AUTHOR
Sabtu, Disember 31, 2011 5:49:00 PTG delete

@AmirFX Hahahahaha... Dhia dah mati... nya mok cari org gik idup... ;P

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon