segmen auni : SPM ..OH ..SPM...


Semangat nak jawab soalan ni....

Tahun bila anda menduduki peperiksaan SPM???
Tahun 2003

Subjek yang paling anda suka?
Matematik... sebab guna culcalator heheee...
tp sekarang dah x minat kira2... kalau org bg soalan kira2...
jari kaki dan tangan akan diguna utk membantu pengiraan...
(Sekarang ni... suka kira duit jer... hehehehe)

Subjek yang paling anda kurang suka?
Add Math - Lebih susah dr math biasa n x berapa paham apa yg cikgu ajar... sbb add math ni kita org satu kelas kena hukum sbb protes ngan cikgu(time form 4)... nakal kan kitaorg... lepas tu kitaorg minta maaf kat cikgu tu (sbb takut ilmu x berkat)... janji x buat lagi... pastu cikgu tu jadi fav. teacher dlm kelas walaupun kitaorg still tak paham apa yg dia ajar... (tiba2 rindu pulak kat cikgu tu... Cikgu.Lo)

Tarikh tutup : 5/12/2011 jam 10.05 malam
Previous
Next Post »

7 Komen

Write Komen
Hans Mohd
AUTHOR
Khamis, Disember 01, 2011 10:38:00 PTG delete

wah!
hebat.. berkebolehan mengira dengan kaki...

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, Disember 02, 2011 7:15:00 PG delete

@Hans Mohd hahahahah... jari tgn sepuluh jer... jari kaki pun sepuluh... :P

Reply
avatar
hanna
AUTHOR
Isnin, Disember 05, 2011 2:31:00 PG delete

dri segmen yang same..
salam perkenalan..

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/spm-oh-spm.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon